Dobrodošli v našo trgovino !

Dolgoletne izkušnje

Kmetija Pr'Boštenk ima dolgoletno tradicijo, saj so se s kmetovanjem ukvarjali že naši predniki. Gre za manjšo gorsko kmetijo, ki leži tudi v območju Nature 2000. Naravne danosti so primerne za vzgojo zelenjave, sadja in zelišč. Naša družina želi ohraniti neokrnjeno naravno okolje. Zavzemamo se za trajnostno kmetijstvo. Narava je neprecenljiva in pustimo jo tudi neokrnjeno našim prihodnjim rodovom.

Obsežna izbira

Nudimo bogato izbiro zeliščnih čajev. Naši čaji so pretežno iz divje rastočih zeli, ki rastejo v naravi. Zelišča so ročno nabrana in naravno sušena. Čaji iz divje rastočih zeli so bogatejši z naravnimi učinkovinami. Tržijo se pod blagovno znamko Zeliščna Vila.

Naravna pridelava

Naša zelišča so pretežno divje rastoča na domačem Zeliščnem posestvu Zali log pod Sveto Trojico. Nekatera zelišča uspevajo v našem podnebju samo gojena ali so zaščitena le te gojimo. Rastline gojimo brez uporabe umetnih gnojil in škropiv. Poskušamo najti za njih optimalne pogoje in jim pustimo, da si same naberejo dovolj vitalne energije. Naravno sušena zelišča ohranijo svoje lastnosti in nas razvajajo s svojim naravnim vonjem in okusom.

Sezonske dobrote

close

10%

popusta, samo zate

🎁

Prijavite se, da prejmete ekskluzivni popust in ostane na tekočem z našimi najnovejšimi izdelki in ponudbami

Ne pošiljamo vsiljene pošte ! Za več informacij preberite naš pravilnik o zasebnosti